Izmir Meteor - Son dakika: İzmir'de meteor mu düştü? İzmir meteor düşmesi ... - Bugün 29 temmuz 2021 perşembe.. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. Çok yüksek bir ses ve sarsıntı ile düşüşünü. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan meteor düşme olayı ile ilgili. İzmir'de 5 günlük hava tahmini.

İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. Çok yüksek bir ses ve sarsıntı ile düşüşünü. Son dakika i̇zmir ve çevresinde büyük bir meteor düştü. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı.

İzmir'e meteor düştü!
İzmir'e meteor düştü! from www.izgazete.net
Son dakika i̇zmir ve çevresinde büyük bir meteor düştü. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi. Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Özellikle i̇zmir'de yaşayan vatandaşlar i̇zmir meteor düştü. Gökyüzünde ilerleyen ve bazı kameraların çektiği göktaşı. Meteorun gökyüzündeki anları videoya kaydedilirken konu hakkında henüz resmi bir açıklama. İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı.

Türkiye'nin batısında, i̇stanbul'dan muğla'ya uzanan geniş bir bölgede akşam saatlerinde bir göktaşı görüldü.

Orman yangınlarıyla mücadele eden türkiye'de şimdi de meteor şoku yaşanıyor. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Göktaşı olarak bilinen ve vatandaşlar tarafından türkiye'nin 3 ili olan erzurum, bingöl ve sivas'ta görülen meteor vatandaşları korku ve paniğe sürükledi. Özellikle i̇zmir'de yaşayan vatandaşlar i̇zmir meteor düştü. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. İzmir'de 5 günlük hava tahmini. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. 31 temmuz tarihinde i̇zmir'de saat 1:54 civarında büyük boyutlarda bir meteor dikkatleri üzerine çekti. Bugün 29 temmuz 2021 perşembe. Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. İzmir ilinin en güncel 15 günlük hava durumu i̇zmir meteoroloji tahmini bilgisi aşağıda sunulmaktadır. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? İzmir hava durumu tahmini raporları 1 saat aralıklarla güncellenmektedir.

İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları i̇zmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. İzmir hava durumu tahmini raporları 1 saat aralıklarla güncellenmektedir. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü?

İzmir ve Manisa'da düşen meteor böyle görüntülendi ⋆ ...
İzmir ve Manisa'da düşen meteor böyle görüntülendi ⋆ ... from gazetekralhaber.com
Gece saatlerinde i̇zmir'e düşen meteorun net görüntüleri ortaya çıktı. Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor. İzmir güncel hava durumu ve temmuz ayı 5 günlük ve saatlik hava tahminleri. Meteor yağmuru var, normal olan doğa olayıdır.

Meteor yağmuru var, normal olan doğa olayıdır.

İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. Ege bölgesi'ne meteor düştü iddiasının ardından arama motorlarında meteor düştü mü sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Son dakika i̇zmir ve çevresinde büyük bir meteor düştü. Çok yüksek bir ses ve sarsıntı ile düşüşünü. 31 temmuz tarihinde i̇zmir'de saat 1:54 civarında büyük boyutlarda bir meteor dikkatleri üzerine çekti. İzmir'de 5 günlük hava tahmini. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? Türkiye'nin batısında, i̇stanbul'dan muğla'ya uzanan geniş bir bölgede akşam saatlerinde bir göktaşı görüldü. Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. Meteoroloji 5 günlük i̇zmir hava durumu tahmini ntv hava'da!

Orman yangınlarıyla mücadele eden türkiye'de şimdi de meteor şoku yaşanıyor. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle perseid meteor yağmurunu izlemek için şanlıurfa, ankara, zonguldak, i̇zmir, eskişehir, çanakkale. Meteorun gökyüzündeki anları videoya kaydedilirken konu hakkında henüz resmi bir açıklama. Türkiye'nin batısında, i̇stanbul'dan muğla'ya uzanan geniş bir bölgede akşam saatlerinde bir göktaşı görüldü. Son dakika i̇zmir ve çevresinde büyük bir meteor düştü.

İstanbul ve İzmir'e meteor düştü mü? Meteor düşmesi son ...
İstanbul ve İzmir'e meteor düştü mü? Meteor düşmesi son ... from iatkv.tmgrup.com.tr
İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. İzmir'e meteor düşmesi anı saniye saniye kamerada görüntülendi. İzmir ilinin en güncel 15 günlük hava durumu i̇zmir meteoroloji tahmini bilgisi aşağıda sunulmaktadır. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. İzmir'e meteor düşmesi anı saniye saniye kamerada görüntülendi. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı.

Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü?

İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? Son dakika i̇zmir ve çevresinde büyük bir meteor düştü. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. 31 temmuz tarihinde i̇zmir'de saat 1:54 civarında büyük boyutlarda bir meteor dikkatleri üzerine çekti. İzmir hava durumu 15 günlük tahmini. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. İzmir'de temmuz ayı en yüksek sıcaklık ortalaması 33, ortalama yağışlı gün sayısı ise 1. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları i̇zmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak. Meteorun gökyüzündeki anları videoya kaydedilirken konu hakkında henüz resmi bir açıklama. Türkiye'nin batısında, i̇stanbul'dan muğla'ya uzanan geniş bir bölgede akşam saatlerinde bir göktaşı görüldü. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Özellikle i̇zmir'de yaşayan vatandaşlar i̇zmir meteor düştü.